Skip to main content

Ons team PGA Golfprofessionals

 De PGA Holland is de toonaangevende organisaties in Nederland die streven naar de verdere professionalisering van de golfsport. Golfprofessionals die een langdurige PGA-opleiding gevolgd hebben, staat garant voor kwaliteit. Vraag daarom altijd naar de PGA-pas, zodat je weet dat je kwaliteit krijgt. Alle golfprofessionals hebben een PGA opleiding achter de rug en zijn professioneel en langdurig opgeleid om elke golfer op een plezierige en ontspannen manier het golfen aan te leren.

Erkende PGA golfprofessionals op alle locaties

Golfacademie Nederland verzorgt met erkende PGA golfprofessionals haar cursussen op meerdere locaties in heel Nederland. Je kiest zelf je locatie en haalt eenvoudig en dicht bij huis je GVB. Je vindt onze cursussen op de volgende locaties.

GVB halen bij Golfacademie Nederland

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden je mee moet nemen, op welke locaties je de golfcursus kunt volgen en waar je kunt golfen na het halen van je GVB.

  • Je GVB en hcp 54 direct halen in 1 dag met garantie in kleine groepjes
  • Je GVB halen na het volgen van een 2-daagse weekend cursus

GVB halen na 1 weekend GVB en hcp 54 halen in 1 dag

amstelborgh2