Skip to main content

Golfacademie Nederland

 Golfacademie Nederlandpga

Golfacademie Nederland is opgericht voor en door PGA-golfprofessionals die kwaliteit in lesgeven voorop stellen en die voldoen aan onze hoge opleidingseisen en professionaliteit en kwaliteit laten zien. Bij onze golfschool kun je terecht om je golfvaardheisbewijs (GVB) met hcp 54 te halen en daarna op elk niveau je handicap te verbeteren waarbij PGA erkende golfprofessionals je gegarandeerd naar een beter spelniveau brengen. 

GVB/ hcp54 halen € 179,-

Golfacademie Nederland verzorgt overal in Nederland GVB / Handicap 54 cursussen. De cursussen worden gegeven door erkende PGA Holland golfprofessionals op goede faciliteiten en garanderen een goed begin van je golfplezier. Je boekt de GVB cursus inclusief registratie en examen voor slechts € 179

Onze missie

Onze missie is het plezier in de golfsport over te brengen op zoveel mogelijk (aankomend) golfers, op een professionele wijze waarbij kennis en persoonlijk aandacht voorop staat. 

De Golfacademie Nederland en het 9-Stappenplan

Golfacademie Nederland steunt en ondersteunt het 9-Stappenplan. Onze golfprofessionals werken met het 9-Stappenplan en cursussen en trainingen zijn verbonden met de stappen van het 9-Stappenplan.

Download hier het 9 Stappenplan